Tools om de zichtbaarheid van een website te verhogen

Het internet zorgde in het verleden al voor een ongekende innovatie, economische groei en welvaart. De kansen liggen er voor het oprapen. Bedrijven die al de mogelijkheden benutten die het web hen biedt, scoren aanzienlijk beter. Ze kennen een snellere groei, zien hun omzet stijgen en ze zijn in staat om meer jobs te creëren. En laat dat nu net zijn waar de meest recente Google campagne op mikt. Een sterke economische groei voor Europese ondernemingen.

Google is niet enkel een zoekmachine; het biedt ook de nodige tools om de zichtbaarheid van een website te verhogen. Met een Europese campagne wil Google deze tools onder de aandacht brengen van ondernemers. Het laat hen zien dat ze bedrijven niet enkel een klein zetje in de rug geven maar hen een fikse stap vooruit doen zetten.

Per land selecteerde Google een aantal startende ondernemingen die stuk voor stuk het internet als een opportuniteit zien en geen enkele digitale kans naast zich laten liggen. De campagne vertelt ons de succesverhalen van verschillende KMO’s die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben. Wie iets nauwkeuriger kijkt ziet Google als rode draad doorheen de verhalen lopen. Een digitaal middel als AdWords werd ingezet om nieuwe impulsen aan de onderneming te geven en zo de omzet te doen groeien, nieuwe banen te creëren of het klantenbestand nieuw leven in te blazen. En niet zonder effect!

You Like It Belgische ambassadeur van nieuwe Google campagne

You Like It is één van de Belgische ambassadeurs van de Google campagne. Als webdesign bureau weet het als geen ander welke kansen er voor een bedrijf weggelegd zijn op de e-commerce markt. Het is overtuigd van de kracht van het internet en maakt dan ook dankbaar gebruik van de middelen die dankzij Google experten ter beschikking staan en constant verder op punt gesteld worden. You Like It bouwt niet enkel mooie websites. Het laat diezelfde website en het internet ook voor het bedrijf werken door de redelijk goedkope Google technologie toe te passen. Die zorgt ervoor dat een website niet aan de aandacht van de internetgebruiker ontsnapt. You Like It klanten zijn tevreden, zij merken dat een optimale digitale marketing een enorme drive is voor hun economische groei.  You like it zal ook u adviseren en de juiste webondersteuning aanbieden. Wij zetten uw website en naam in de kijker en effenen op deze manier de weg naar erkenning en groei van uw bedrijf.

https://customers.withgoogle.com/intl/en-gb#card-story/5890092514148352

https://customers.withgoogle.com/intl/en-gb#cards

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');