Heldere doelstellingen en uitgangspunten voor uw website

Een website ontwikkelen om de customer loyalty te vergroten vereist een andere aanpak dan het bedenken van een internetstrategie om een nieuw concept of product in de markt te zetten. Daarom wordt van You Like It voor ieder project een heldere omschrijving van de uitgangspunten en doelstellingen geformuleerd. You Like It  webdesign hanteert een aantal basisstappen.

Concept

In het eerste, verkennende gesprek proberen wij inzicht te krijgen in de wensen en doelen van u als klant. Hierdoor kan You Like It  goed definiëren welke aanpak het beste bij u past. Een geheel vrijblijvende offerte volgt.

Ontwerp

Na een akkoord te hebben bereikt over het concept gaan wij het project visualiseren. Hoe moet de website eruit zien? Welke strategie past bij uw marketingcampagne? Hoe kan You Like It een huidige site of campagne optimaliseren? Wij maken een drietal basislay-outs als uitgangsbasis.

Realisatie

Als beide partijen helder voor ogen hebben wat de ideeën en plannen zijn, beginnen we met het programmeren van de website of gaan we verder met ontwerpen, installeren of uitzetten van de bestaande website of campagne.

Proefversie

Na de realisatie leveren wij een beta op. Dit is een proefversie van de website waarin alles is ingericht zoals besproken. Samen kunnen we alles testen, uw opmerkingen verwerken en uw vragen beantwoorden.

Live

Als de beta goedgekeurd is, wordt de site, shop of campagne op internet geplaatst.

Opleiding

Uw website zal een werktuig moeten worden voor uw communicatie. Daarom zal het belangrijk zijn dat u zelf aanpassingen zal kunnen uitvoeren.
Wij voorzien een handleiding en indien gewenst een opleiding aan huis zodat voor u het onderhouden van en toevoegen van nieuwe inhoud een makkie gaat worden.

 

Uitereaard is elk project verschillend maar wij bekijken graag het

Stappenplan webontwikkeling op maat

voor uw website

Elke nieuwe website doorloopt bij ons het bovenvermelde schema. Dit geeft ons de mogelijkheid om over elke fase met u te communiceren. Bovendien kan u op de voet alle werken op de voet volgen en staat u niet voor onaangename verrassingen. Op elk moment kunnen wij het ontwikkelingsproces verder aanpassen en bijsturen volgens uw wensen. Voor ons een garantie van 100% tevreden klanten. Alles is uitvoering getest voor wij online en live gaan. U weet hoe de site eruit gaat zien en dat de webstek die wij voor u gecreëerd hebben volledig aan uw verwachting voldoet.
Eenmal live zullen wij wel nog een aantal werken achter de schermen moeten uitvoeren. Maar u en de bezoekers van de website zullen hiervan geen hinder ondervinden.

Vraag  vrijblijvend een offerte aan.

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');