Sinds een maand staat ze nu online, de nieuwe website van traiteur Palmans.

Nieuwe layout

De opzet was om de oude website te vernieuwen en de nieuwe website een nieuwer en hedendaagsere layout te geven .
Er werd voor een content management systeem gekozen: Joomla.
Dit geeft de klant, traiteur Palmans,  de mogelijkheid om zelf aanpassingen aan de website te doen, wekelijks de nieuwste creaties en menu’s online te zetten.

Terugvindbaarheid bij zoekmachines en Google

Een tweede belangrijke doelstelling was om de terugvindbaarheid bij Google te verbeteren. Zo zijn er nu voor elk menu andere trefwoorden gebruikt en wordt de website van traiteur Palmans niet enkel op basis van de naam en de bekende domeinnaam  teruggevonden, maar ook op een hele reeks andere trefwoorden, zoals Kerstmenu, Eindejaarsmenu, ardeens gebraad en groenten.

Ook de nieuwe amusementsdinners en walking dinners hebben een speciaal plekje gekregen op de website. Zo kan Palmans niet alleen een lekker menu op je bord toveren, maar je kan er ook een feestzaal huren voor je volgend feest en genieten van een hele avond met acts en entertainment.

Na een maand al meer als 1000 bezoekers!

De website heeft sinds haar introductie al meer dan 1000 bezoekers mogen ontvangen.
Philo en Paul,  proficiat,  ik ben ervan overtuigd, dat met Kerstmis en Eindejaar heel wat nieuwe klanten  lekker zullen smullen van een feestmaaltijd dankzij traiteur Palmans.

http://www.traiteur-palmans.be

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');