Heeft u het gemerkt? De You Like It website is vernieuwd! Net als ieder innovatief bedrijf zijn wij constant in beweging en kijken we voortdurend uit naar mogelijke verbeteringen. De website was aan een opfrisbeurt toe en werd daarom in een nieuw kleedje gestoken. Of moeten we zeggen: hij kreeg een nieuw maatpak aangemeten. Wij verzorgen immers webdesign op maat. Elke website, ook die van ons, is uniek en moet de identiteit van het bedrijf weerspiegelen.

Een volledig nieuw ontwerp met een verbeterde look en feel, daar gingen we voor. Een dynamische, duidelijke site waar u als bezoeker comfortabel doorheen navigeert. Een site die u een beter inzicht geeft in ons bedrijf. Met een uitgebreide portfolio die u een mooi beeld geeft van wat wij hier zo allemaal realiseren. Neem rustig de tijd om even doorheen de site te browsen. U zal ongetwijfeld snel merken dat we voor elk bedrijf een sterke partner zijn op het vlak van strategisch advies en webdesign. Wij zijn alvast erg blij met het resultaat, hopelijk bent u het ook!

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');