Mensen lezen websites gewoon niet meer

Ze scannen ze gewoon. Ze werpen er dezelfde blik op als ze dit doen met advertenties in een tijdschrift. Gelooft u ons niet? Sta er gewoon eventjes bij stil. Denk aan uw eigen gedrag bij het bladeren. Hoeveel keer hebt u naar een website gegoogled, klikte u op een van de eerste resultaten, wachtte u op de pagina om te laden, hebt u omlaag geschoven, scrolde u om dan  vervolgens terug gegaan naar de resultatenpagina? We raden meerdere keren.

Tien jaar geleden hebt u zich misschien afgevraagd of u een website nodig had. Tegenwoordig is de vraag: wat kan u doen om uw website meer zichtbaar te maken en hoe kan u ophouden onzichtbaar voor uw potentiële klanten te zijn?

U moet authentiek zijn, fake werkt niet meer. De nieuwe consument kiest voor expertise en kennis, meer dan ooit tevoren. Zij zullen niet zo maar merken consumeren, noch tijd doorbrengen op websites die niet authenticiteit, passie en kwaliteit weerspiegelen. Waarom zouden ze? Ze hebben zo veel opties om uit te kiezen en zo weinig tijd om hun keuzes te maken.

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');