Een kus van de juffrouw en een bank vooruit!

In dit geval is Google de juffrouw en mag You Like It een bank vooruit. Sinds december 2016 mogen we ons officieel tot de erkende partners van Google rekenen. You Like It voert voortaan de Google Partner Badge die aangeeft dat het met de nodige kennis van zaken   AdWords campagnes opzet, beheert en optimaliseert. Wil u online adverteren en klanten bereiken via het Google Search of Display Netwerk? You Like It, een partner die over de nodige expertise beschikt, is dan de juiste keuze.

 

Google AdWords-certificering

De Google AdWords-certificering is een professionele accreditatie die Google toekent aan al wie kan aantonen dat hij uitstekend met de algemene en gevorderde functies van AdWords overweg kan. You Like It heeft deze certificering op zak en wordt bijgevolg door Google erkend als online advertentieprofessional.  

 

Om de Google Partner badge te mogen voeren moet men aan de volgende criteria beantwoorden:

  • Een compleet Partners-bedrijfsprofiel aanmaken
  • Een AdWords-manageraccount beheren dat al minstens 90 dagen actief is
  • Voldoen aan de minimum uitgavenvereiste
  • Bij de bestaande klantenaccounts de aanbevolen praktische tips implementeren
  • Slagen in de examens tot het behalen van de AdWords-certificering

 

Als Google partner levert You Like It altijd een kwaliteitsvolle service en biedt het u als klant een competitief voordeel. Voeg daar nog eens onze jarenlange ervaring in marketing aan toe en u weet meteen dat wij uitstekend geplaatst zijn om uw bedrijf online te laten groeien.

 

Google AdWords Partner

Nu we de erkenning als Google Partner op zak hebben, willen we ook u AdWords-pakketten presenteren. Wij hebben we voor elk budget wat wils!

Overweegt u een actie om extra naamsbekendheid en visibiliteit te genereren? Dan gaat u best aan de slag met Google. Uw tekst- of beeldadvertenties worden weergegeven bij Google Search of op websites in het Google Display Netwerk. Met een relatief laag advertentiebudget van slechts € 5 per dag bereikt u al heel wat potentiële klanten. Een efficiënte branding campagne of nieuwe klanten bereiken?  You Like It kent alle tips & tricks kent om deze klus te klaren.

Niet enkel Google kiest zijn partners zorgvuldig. Ook u doet er goed aan om met de juiste partner samen te werken door te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf als You Like It.

Graag bekijken we met u samen de mogelijkheden voor uw bedrijf en maken een offerte op maat.

 

 

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');