SEO-vriendelijk Webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en website creatie. De ontwikkelingstijden zijn bij You Like It korter dan bij andere webdesign bureaus. Bovendien worden de websites gemaakt met behulp van de nieuwste kennis van zoekmachine-eisen.

Wij ontwerpen uw website  voor uw klanten én voor zoekmachines.

Het voordeel van een goede SEO, search engine optimalisation, voor een website is dat de website in de zoekresultaten van Google, Yahoo, enz. op de hoogste posities zal belanden en daardoor een hoog aantal bezoekers trekt. Voordat je dus de definitieve keuze voor een webdesigner maakt: vraag dus zeker ook naar zijn SEO kennis.

Lees ook volgende artikels:

Enkele tips om uw website te optimaliseren voor zoekmachines

Geloof nooit als iemand u de eeste plaats binnen Google belooft. Sterker nog, bedrijven kunnen dit niet beloven. Binnen de zoekmachine wereld bestaan geen garanties en worden de sleutels voor het berekenen van de goede posities angstvallig geheim gehouden.  Regelmatig worden van Google de regels aangepast om op gewijzigde marktsituaties te kunnen inspelen.

Zoekmachine optimalisatie is  niet moeilijk, het kost veel tijd en energie aan onderzoek.

Hieronder volgen enkele  basis tips .

 

Gebruik de juiste zoekwoorden

Om uw website te optimaliseren kan u best de juiste zoekwoorden gebruiken. Dit zijn zoekwoorden die verbonden zijn met de tekstinhoud van uw website.
Gebruik geen zoekwoorden over items die niet op uw website staan.

Kijk naar uw concurrenten

Wie zijn uw concurrenten, welke zoekwoorden gebruiken zij en waarom staan zij bovenaan? Als u dit achterhaalt hebt weet u wat u moet doen om bovenaan in de resultaten van de zoekmachines te komen.

Gebruik de juiste paginatitel

Zorg ervoor dat de titel van uw pagina informatief is en uitnodigend zodat mensen doorklikken naar uw site. De paginatitel moet de belangrijkste zoekwoorden van de tekst omvatten.

Content en inhoud   ( Content is King)

Als u een goede titel geschreven hebt is het ook belangrijk dat de pagina de zoekwoorden bevat die in de titel gebruikt zijn.

Links, links en nog eens links!

Belangrijk is het bij zoekmachine optimalisatie om kwalitatieve links naar uw website te krijgen. Waarom? Google denk dat hoe meer over uw site geschreven wordt de te belangrijker deze ook wel zal zijn. Social Media spelen in linkbuilding een steeds belanrijkere rol.

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');