Vergroot uw vindbaarheid van uw website en genereer zo meer bezoekers met een zoekmachine optimalisatie door You Like It.
U kan zo op simpele wijze uw werkterrein uitbreiden. Door uw website te optimaliseren duikt u vaker en hoger op in de lijsten met zoekresultaten van zoekmachines.

Vindbaarheid van uw website verbeteren

De optimalisatie van uw website  bestaat uit een aantal factoren.

De dienstverlening van You Like It nog eens op een rijtje:

Zoekmachineoptimalisatie is uw website vindbaar maken voor zoekmachines.

Verschillende soorten zoekmachine optimalisatie:

Technische verbetering
Zoekmachines bepalen de professionaliteit van websites door te kijken of alles volgens de richtlijnen en technische eisen is ontwikkeld. You Like It zorgt voor een betere technische opbouw van uw website wat leidt tot hogere zoekresultaten.

On-site
Bij gebruik van een verkeerde structuur of slechte link kan uw site slecht bereikbaar zijn of ondergewaardeerd worden. You Like It bekijkt of uw site logisch opgebouwd is voor uw klant én voor de zoekmachines.

Off-site
De populariteit van uw site wordt gemeten door onder andere de hoeveelheid kwalitatieve links naar uw website. You Like It kan helpen interessante linkpartners voor u te vinden, zowel op algemene websites als ook linkpartners.

 

Waarom wij een goede partner zijn

Ook uw website kunnen we boven in de rankings van Google krijgen. Jarenlange ervaring helpt ons uw project goed in te schatten en u perfect te adviseren. Wij maken voor de optimalisatie gebruik van de nieuwste technieken, de nieuwste Google algorithmen en de beste software. Voor verschillende klanten hebben wij reeds een optimalisatie succesvol mogen uitvoeren.

Sleutelwoorden in zoekmachine optimalisatie

Uw website op zich gaat niet zomaar scoren bij Google en ook niet zomaar een goede positie krijgen van de zoekmachines. Als u kans wil maken en wenst te scoren kan u de pagina's het beste optimaliseren voor een of meerdere trefwoorden. Als een gebruiker een zoekopdracht geeft zou uw website dan tussen andere resultaten staan. Afhankelijk van de concurrentie en de staat van de optimalisatie.

Zo''n woord heet een sleutelwoord.

Je hoeft je niet te beperken tot één woord : studies tonen aan dat de meeste gebruikers van zoekmachines op combinaties van twee of drie woorden zoeken

 

 

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

zoekmachine optimalisatie aanvraag ook voor uw website en terugvindbaarheid

Onze trefwoorden van dit artikel:

  • zoekmachine optimalisatie
  • zoekmachineoptimalisatie
  • terugvindbaarheid
  • vindbaarheid
  • google optimalisatie

 

Vindbaarheid van uw site

Een site die niet of nauwelijks te vinden is in Google lokt weinig bezoekers en doet uw kassa niet rinkelen. You Like It hanteert de nieuwste technieken en maakt gebruik van de laatste SEO-tips. U geniet hierdoor van een website die prima scoort in de Google zoekresultaten.

 

SEO zoekmachineoptimalisatie en -marketing

U heeft een site die niet werkt en u wilt meer bezoekers lokken. You Like It maakt voor u een analyse, toont u waar het misloopt en welke verbeteringen kunnen aangebracht worden. Vaak zijn een aantal kleine aanpassingen al voldoende om uw webpagina’s hoger te laten scoren in zoekresultaten.

 

Online strategie

De juiste online strategie geeft uw onderneming een fiks duwtje in de rug en bereikt maximaal uw doelgroep. You Like It werkt voor u een weldoordacht online marketing plan uit. Het verhoogt zowel de uitstraling als het rendement van uw bedrijf met een website die uw off- en online communicatie netjes op elkaar afstemt.

 

Gebruiksvriendelijkheid van uw website

Surft uw bezoeker makkelijk doorheen uw website? Vindt hij er moeiteloos de weg naar de informatie die hij zoekt? Weet hij uw belangrijkste producten gemakkelijk te vinden? Is hij geneigd om op de winkelwagenbutton te klikken? Verlaat uw klant de site met een tevreden gevoel om er later naar terug te keren? You Like It zorgt ervoor dat u al deze vragen met een volmondig ja zult kunnen beantwoorden en creëert gebruiksvriendelijke websites waar het altijd aangenaam vertoeven is en waar bezoekers omgetoverd worden tot klanten.

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');