Het optimaliseren voor de zoekmachine door het criterium autoriteit.

Top ranking bij Google door het uitbouwen van de website met veel tekst.

Google updates

veranderen regelmatig de Serps en de positie van uw website in de rankings van Google . Bij verschillende zoekopdrachten vallen websites terug in de Google Index. Andere posities kunnen behouden blijven of verbeterd worden.

Wie bij de zoekmachine Google een mooie ranking wil hebben moet zich afvragen : Wat is het verschil van de Top 10 met de rest

Tips om bij de optimalisatie in Google verder naar boven te komen bestaan er duizenden. Een standard oplossing helaas ook niet. Hier kan u alvast enkele tips vinden, gebaseerd op ervaringen en Google trends.
Het heft zich bewezen, dat indien een Website, ook al is ze perfekt geoptimaliseerd e nook al heft ze een hoge pagerank niet boven blijft, als de site geen Google autoriteit heeft kunnen opbouwen. Autoriteit daaronder wordt samengevat het beschikbaar stellen van een webaanbod. Dit door bereikt men door groote. Gebruik zo veel mogelijk onderliggende pagina’s bij Google optimalisatie. Natuurlijk betekend dit extra werk, veel werk….. maar het is de moeite. Voor Google zal een homepage met een paar onderliggende pagina’s en een beetje “On the Page “ optimalisatie niet meer voldoende zijn om voor de belangrijke keywords boven te blijven. Uw website kan best zoveel mogelijk pagina’s omvatten.

Veel tekst voor google optimalisatie

Zo kan men bvb een productomschrijving die op een pagina zou komen te staan ook op 5 verschillende pagina’s verspreiden. Zo heeft men onmiddellijk 4 pagina’s meer voor het indexeren bij Google. Steeds meer belangrijk hierbij is de kwaliteit van de inhoud. Volgens de  webmasterrichtlijnen zal het steeds belangrijker worden om een goede ranking van lange duur te vergaren . Ten laatste einde moet de bezoeker van de site ook de inhoud te zien krijgen waar hij naar op zoek was en een meerwaarde geven . Men mag niet te zuinig zijn met teksten. Veel informatie gerelateerd aan het thema en een goede interne verlinking zijn uiterst belangrijk. Toon bijvoorbeeld gerelateerde teksten met een link. Link ook andere nuttige informatie van uw website zoals nuttige informatie, faq’s, over ons, etc. Hoe meer informatie nuttige gekoppeld is aan uw website en hoe relevanter de tekst des te beter. Google zal dit belonen met een beter autoriteit van een website bij Google met google optimalisatie.

Google optimalisatie en ranking gebruik voor zoekmachine leren

Bovendien kan de boomstructuur van de website invloed hebben op de google rankings. Ee website met een hele hoop onderliggende pagina’s moet onderhouden en goed organiseerd worden. Dit weet Google ook  en betrekt de pagina websitestructuur en boomstructuur mee in de berekening van de rankings. Dit is zeker niet uitsluitend uitslagevend, maar wel positief als uw site een structuur van 2 tot 3 supmappen heeft. Goed is hierbij, om mappen met het sleutelwoord te benoemen.
Resultaat gaat u hiervan hebben als uw website een hele hoop pagina’s telt  en geïndexeerd zijn door Google.

Optimalisatie Linkstructuur

Bij de google optimalisatie is de linkstructuur ook van belang, alsook het aantal Inbound en Outbound Links. Cruciaal is hierbij, dat vooral de inbound Tektslinks, binnenkomende tekstlinks Keywords of trefwoorden bevatten. Doe moeite voor een Linkpartner en verhoog zo uw linkpopulariteit. Een aantal binnenkomende links, en vooral aan het thema gerelateerde links zijn van belang om uw ranking te verbeteren. Belangrijk: van wie ontvangt men links, en waar linkt men naartoe. Doe niet mee aan slechte buren in elk opzicht. Link naar websites die hun eigen bezoekers ook verder helpen.

Linkbuilding en google optimalisatie

Zo zou het ook moeten zijn met binnenkomende links en verwijzingen. Optimaal is het om een link van een website te krijgen waardoor hun eigen inhoud en de inhoud van uw website verrijkt wordt.
Om een autoriteit bij Google te worden zijn links belangrijk.  Ook hierbij is het optimaal als de links van websites komen die te maken hebben met de inhoud van uw eigen website. Het is niet altijd enkel de pagerank van de andere website die belangrijk is, maar combinatie pagerank en relevant thema en inhoud zijn optimaal. U zal er tevreden bezoekers aan uw website aan over houden!

 

Advies nodig voor google optimalisatie?
Aarzel niet en neem vrijblijvend met ons contact op

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor Google optimalisatie aan.

google optimalisatie en zoekmachine optimalisering vraag een offerte voor de verbetering van uw resultaten

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');